Termeni si conditii

Acest site a fost dezvoltat de SC AESCULAPIA FARM-VET SRL pentru a constitui o sursa generala de informare. Prin accesarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, confirmati ca ati citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii.

Intregul continut al site-ului oncologieveterinara.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Acest site este detinut si intretinut de catre SC AESCULAPIA FARM-VET SRL. In lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site apartin SC AESCULAPIA FARM-VET SRL.

SC AESCULAPIA FARM-VET SRL isi rezerva toate drepturile cu privire la cele de mai sus si isi va exercita la nevoie aceste drepturi in limitele permise de lege. Nimic din continutul acestui site nu constituie o licenta sau dreptul de a utiliza vreo imagine, marca comerciala, marca de servicii, logo, sau orice alte materiale prezentate pe site de catre vreo persoana. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de catre vreo persoana fara acordul scris prealabil din partea SC AESCULAPIA FARM-VET SRL. Orice date transmise catre acest site devin proprietatea SC AESCULAPIA FARM-VET SRL, pot fi utilizate de catre SC AESCULAPIA FARM-VET SRL in orice scop daca acesta se incadreaza in limitele legii si pot fi dezvaluite de catre SC AESCULAPIA FARM-VET SRL la discretie, inclusiv catre orice tip de autoritati. Sunteti responsabil pentru respectarea tuturor legilor si actelor normative care se aplica in cazul dumneavoastra.

In nici o imprejurare, SC AESCULAPIA FARM-VET SRL nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa dvs. sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde – de catre dvs. sau alta persoana – sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari. Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, SC AESCULAPIA FARM-VET SRL nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea pe acest site. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest site. Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar SC AESCULAPIA FARM-VET SRL nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri. SC AESCULAPIA FARM-VET SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind sistemul de protectie a confidentialitatii utilizat de aceste site-uri, privind continutul sau acuratetea lor.

Orice plangere sau disputa determinata sau legata de utilizarea acestui site, a continutului sau sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de catre legislatia romana in vigoare. Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricand fara o notificare prealabila. Sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari. SC AESCULAPIA FARM-VET SRL se angajeaza sa trateze detaliile personale datele cu caracter personal obtinute prin incarcarea acestora voluntara de catre utilizatori pe site in concordanta cu legislatia romana in vigoare.

Nu se ofera garantii cu privire la materialele oferite pe acest site. SC AESCULAPIA FARM-VET SRL nu accepta responsabilitatea si nu garanteaza ca functiile de pe acest site nu vor fi intrerupte sau nu vor avea erori, sau ca erorile vor fi corectate. In masura sesizarii unor astfel de erori, SC AESCULAPIA FARM-VET SRL va depune toate diligentele penru corectarea acestora, in cel mai scurt timp. SC AESCULAPIA FARM-VET SRL si angajatii sai nu accepta nici un fel de responsabilitate si nu pot fi tinuti responsabili pentru pierderi directe sau indirecte rezultate in urma utilizarii acestui site si al continutului acestuia, incluzand aici defectarea computerului dumneavoastra ca urmare a accesarii sau utilizarii serverului care gazduieste acest site.

Serviciile medicale prezente pe site-ul www.oncologieveterinara.ro sunt oferite de SC AESCULAPIA FARM-VET SRL, societate comerciala care functioneaza potrivit legislatiei romane privind societatile comerciale, iar serviciile de cosmetica, farmacie veterinara si petshop prezente pe site-ul www.oncologieveterinara.ro sunt oferite de SC ARSINELA VETING SRL societate comerciala care functioneaza potrivit legislatiei romane privind societatile comerciale.

SC AESCULAPIA FARM-VET SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau completa conţinutul informatiilor despre produsele si serviciile sale în orice moment şi fără nici o informare prealabilă. Aceste modificari si/sau completari vor intra in vigoare in momentul mentionarii lor in cadrul acestui site. Utilizarea site-ului dupa anuntarea modificarii se va considera o acceptare a respectivei modificari, completari.

Orice incercare de modificare a informatiilor referitoare la serviciile oferite de SC AESCULAPIA FARM-VET SRL din prezentul site, cu exceptia SC AESCULAPIA FARM-VET SRL sau a colaboratorilor sai, da dreptul acesteia sa se adreseze instantelor judecatoresti competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Informatiile despre produsele si serviciile oferite de SC AESCULAPIA FARM-VET SRL prin intermediul acestui site constituie o sursa de informare fara a reprezenta o oferta ferma de a contracta si nu va putea fi considerata ca realizand o relatie contractuala client- SC AESCULAPIA FARM-VET SRL.

SC AESCULAPIA FARM-VET SRL. face tot posibilul sa asigure ca toate informatiile referitoare la produsele si serviciile sale mentionate pe site ul www.oncologieveterinara.ro sunt complete, corecte, actualizate si clare, insa nu garanteaza ca aceste criterii sunt indeplinite in mod invariabil. De aceea, SC AESCULAPIA FARM-VET SRL nu va fi responsabila in nici o situatie, inclusiv in cazul unei neglijente, pentru erori, omisiuni sau deficiente ca urmare a furnizarii acestor informatii, orice intarziere, discontinuitate in transmiterea de informatii sau orice prejudiciu cauzat vizitatorului/utilizatorului ca urmare a utilizarii acestor informatii.